Sad na talerzu, czyli kanapki z owocami

Opis

Szukasz świeżości i nietypowego smaku w codziennych kanapkach?

Dodaj do nich trochę koloru i oprócz warzyw wybierz owoce. Jakie? Do serów, szczególnie białych, świetnie nadadzą się winogrona, świeże figi, kiwi czy truskawki.

Z kolei do mięs wybierzmy kremowe avocado, gruszkę, jabłko lub śliwkę. Nie obawiajmy się łączyć ich ze świeżymi ziołami. Starajmy się zachować proporcje smakowe, tak by intensywne smaki łączyły się z delikatnymi. Smacznego!

Komentarze

Nasza witryna stosuje pliki cookies w celu świaczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Dalsze korzystanie z witryny oznacza zgodę na wykorzystanie plików cookies zgodnie z polityką cookies. Jeżeli nie akceptują Państwo polityki, prosimy o niekorzystanie z witryny. X