Krok 1
Konserwę turystyczną kroimy na plasterki. Liście szpinaku, szczypiorek i pomidorki koktajlowe dokładnie myjemy i suszymy.
Krok 2
Szczypiorek drobno siekamy i nakładamy na pieczywo. Pomidorki koktajlowe kroimy na plasterki lub ćwiartki. Następnie kładziemy kolejno – pokrojoną konserwę turystyczną, liście szpinaku i pomidorki.
Krok 3
Jeżeli chcemy jeszcze bardziej wyrazistego smaku, możemy dodatkowo posmarować pieczywo masłem zmieszanym z solą morską i posiekanym czosnkiem, a na końcu doprawić świeżo mielonym pieprzem. Smacznego!
Nasza witryna stosuje pliki cookies w celu świaczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Dalsze korzystanie z witryny oznacza zgodę na wykorzystanie plików cookies zgodnie z polityką cookies. Jeżeli nie akceptują Państwo polityki, prosimy o niekorzystanie z witryny. X
Komentarze