Krok 1
Ciabattę przekrajamy na pół i wrzucamy do tostera lub opiekamy w piekarniku przez 3,4 minuty. W tym czasie wydrążamy avocado i mieszamy je z 2 łyżeczkami chrzanu. Szalotkę drobno siekamy.
Krok 2
Wyjmujemy pieczywo z piekarnika. Następnie smarujemy je pastą z chrzanu i avocado, a następnie posypujemy posiekaną szalotką. Podajemy jako lunch lub dodatek do lekkiej sałatki.
Krok 3
Jeżeli preferujemy bardziej pikantne smaki, możemy również użyć świeżo zmielonego pieprzu lub posiekanej drobno papryczki chilli. Smacznego!
Nasza witryna stosuje pliki cookies w celu świaczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Dalsze korzystanie z witryny oznacza zgodę na wykorzystanie plików cookies zgodnie z polityką cookies. Jeżeli nie akceptują Państwo polityki, prosimy o niekorzystanie z witryny. X
Komentarze