Krok 1
Mięso ze śliwką kroimy na plasterki. Avocado myjemy i wydrążamy – powinno być na tyle miękkie, żebyśmy mogli przygotować z niego pastę. Opcjonalnie możemy dodać do niego łyżeczkę chrzanu.
Krok 2
Rozgrzewamy piekarnik do 180 °C, a następnie wkładamy do niego nasze pieczywo. Zapiekamy. Po upływie 3, 4 minut wyjmujemy chleb. Opcjonalnie możemy podgrzać kromki w tosterze. Następnie smarujemy nasze tosty pastą z avocado.
Krok 3
Na chleb nakładamy kolejno – Mięso ze śliwką, roszponkę i suszone pomidory. Opcjonalnie możemy całość przyprawić świeżo mielonym pieprzem. Smacznego!
Nasza witryna stosuje pliki cookies w celu świaczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Dalsze korzystanie z witryny oznacza zgodę na wykorzystanie plików cookies zgodnie z polityką cookies. Jeżeli nie akceptują Państwo polityki, prosimy o niekorzystanie z witryny. X
Komentarze