Krok 1
Do naczynia żaroodpornego wrzucamy zawartość słoików. Czosnek drobno siekamy i dodajemy do sosu. Orzechy włoskie obieramy z łupinek i kroimy na mniejsze cząstki. Żółty ser ścieramy na tarce o większych oczkach.
Krok 2
Rozgrzewamy piekarnik do 180 °C, gołąbki posypujemy orzechami włoskimi oraz grubszą warstwą żółtego sera. Zapiekamy całość przez około 10 minut.
Krok 3
Zapiekane gołąbki wykładamy na talerz, polewamy sosem, a następnie posypujemy świeżo posiekaną kolendrą. Dodatkowo możemy całość udekorować posiekanymi drobno orzechami włoskimi. Smacznego!
Nasza witryna stosuje pliki cookies w celu świaczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Dalsze korzystanie z witryny oznacza zgodę na wykorzystanie plików cookies zgodnie z polityką cookies. Jeżeli nie akceptują Państwo polityki, prosimy o niekorzystanie z witryny. X
Komentarze