Krok 1
Sałaty winogrona myjemy i dokładnie suszymy, a następnie wrzucamy do miski. Winogrona myjemy, kroimy na połówki, pozbywamy się pestek i dodajemy do sałat. Gulasz angielski dzielimy na plasterki i również wrzucamy do reszty składników.
Krok 2
Kozi ser kroimy w kostkę lub rozdzielamy na mniejsze cząstki. W zależności od tego, jaki styl preferujemy, możemy go pokruszyć lub zachować drobne kawałki. Wrzucamy go do sałatki, a następnie dodajemy rozdrobnione orzechy włoskie. Całość polewamy łyżką oliwy.
Krok 3
Sałatkę dokładnie mieszamy. Możemy ją podawać z jasnym pieczywem, zarówno świeżym, jak i w formie grillowanej. Smacznego!
Nasza witryna stosuje pliki cookies w celu świaczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Dalsze korzystanie z witryny oznacza zgodę na wykorzystanie plików cookies zgodnie z polityką cookies. Jeżeli nie akceptują Państwo polityki, prosimy o niekorzystanie z witryny. X
Komentarze